Backup Service på tværs af alle platforme

Hos Beardmann tilbyder vi backup service, der fungerer optimalt på tværs af platforme – virtuelle, fysiske og cloudbaserede.

Cyberangreb bliver stadigt mere avancerede og en stadig større årsag til datatab

Cyberangreb bliver stadigt mere avancerede og en stadig større årsag til datatab. I dag forsøger cyberkriminelle at kompromittere backupsystemer med såkaldte ’ delayed triggers. Det betyder, at der blot går nogle få dage selv efter en succesfuld restore, inden næste angreb finder sted. Når først systemer og data er inficerede, kan cyberkriminelle nemt forsinke malwarehandlingen i nogle uger eller måneder og på den måde forbigå backuphistorikken.  

Slip for dyre hardware- og softwareinvesteringer, samt drift og vedligeholdelse af systemerne

Beardmann backup service fungerer optimalt på tværs af platforme – virtuelle, fysiske og cloudbaserede. Du slipper for dyre hardware- og softwareinvesteringer, samt drift og vedligeholdelse af systemerne. Du har adgang til backupspecialister og kan bruge dine interne it-ressourcer på forretningsrelaterede opgaver.

Backup Service med flere niveauer af redundans

Beardmann tilbyder Backup Service med flere niveauer af redundans. Hvis data går tabt eller slettes, er sikkerhedskopier tilgængelige og lette at genskabe. Flere niveauer af redundans betyder, at din backup service gemmer flere kopier af dine data, og at alle data er krypteret in-flight og at-rest.

Lad os ta’ en snak om jeres muligheder

Udfyld formularen og lad os tage en uforpligtende snak om jeres muligheder.

+45 71 99 90 60

info@beardmann.dk

Ved at benytte vores formular accepterer du samtidig vores persondatapolitik som du kan læse her

Vi samarbejder med mange glade kunder